У Харкові зникла бабуся з особливою прикметою (ФОТО)

Жінку розшукують із 26 січня

У Харкові пропала 70-річна Тюкаєва Валентина Іванівна. Увечері, після прогулянки, жінка не повернулася додому. Родичі забили на сполох і звернулися за допомогою до волонтерів. Про це повідомляється на сторінці "Пошуково-рятувальний загін "Мілена" Харків" у Facebook.

Зазначається, що 26 січня, приблизно о 10:00, Валентина Тюкаєва вийшла з дому (проїзд Садовий) і надвечір так і не повернулася. Тоді рідні зниклої вирушили на пошуки та також підключили до пошуків волонтерів. Наразі про місцеперебування Валентини немає жодної інформації. Телефон жінки вимкнено.

Прикмети: зріст 155 см, середньої статури, темні очі, сиве волосся до плечей.

Особливі прикмети: випирає нижня щелепа, неправильний прикус.

У день пропажі була одягнена: чорна коротка дублянка, чорний кашеміровий берет, штани чорного кольору та чорні чобітки.

При собі мала: чорну сумку, в якій лежав паспорт, гаманець та мобільний телефон.

Усіх, хто має будь-яку актуальну інформацію про місцеперебування зниклої Валентини Тюкаєвої, просять повідомити за телефонами: 068-777-0-112 або 102.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував читачів про те, що дорогою з Дніпра до Харкова зник молодий хлопець з особливою прикметою. Зниклий мав відправити у Харкові на автобусі. О 12 годині дня він знаходився на вокзалі, до відправлення автобуса залишалося ще приблизно 40 хвилин. Це остання відома інформація про його місцеперебування.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові за загадкових обставин зникла 40-річна жінка. Увечері вона поверталася додому з Кінного ринку, але того дня вона так і не прийшла.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися