Поверталася з ринку додому: у Харкові за загадкових обставин зникла жінка (ФОТО)

Жінку розшукують вже три тижні

У Харкові розшукують зниклу 40-річну Наталю Яковлєву, яка 22 грудня не повернулася додому. Вже протягом трьох тижнів рідні та близькі жінки не знають, де вона та що з нею. Про це повідомляється на сторінці "Пошуково-рятувального загону "Мілена" Харків" у Facebook.

Волонтери зазначають, що 22 грудня Наталя поверталася додому з Кінного ринку приблизно о 22:00. Проте додому того вечора жінка так і не прийшла. З того часу вона перестала виходити на зв'язок зі своєю сім'єю і родичі нічого не знають про місцеперебування Наталії Яковлєвої. У Мережі було опубліковано орієнтування, сподіваючись, що по фото хтось із харків'ян упізнає Наталю та зможе надати потрібну інформацію.

Прикмети: зріст 170 см, середньої статури, каштанове довге волосся.

Особливі прикмети: на вказівному пальці лівої руки є шрам.

У день пропажі була одягнена: куртка, штани та чоботи чорного кольору.

Усіх, хто володіє будь-якою актуальною інформацією про місцеперебування зниклої Наталії Яковлєвої, просять повідомити про це за телефонами: 068-777-0-112 або 102. Будь-яка деталь може виявитися важливою під час пошуків жінки.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував читачів про те, що поліція розшукує мешканку Харківської області, яка далекого 2000-го року поїхала в іншу країну на заробітки та зникла. На той момент дівчині було 19 років. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові розшукують хлопця, який безвісти зник 30 грудня. Того дня він повертався додому у районі станції метро Студентська з вулиці 23 серпня (Саржин Яр). Проте додому так і не прийшов. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися