Дорогою з Дніпра до Харкова зник молодий хлопець із особливою прикметою (ФОТО)

Хлопця розшукують уже тиждень

23-річний Сегляник Богдан збирався вирушити автобусом зі свого рідного міста Дніпра до Харкова. Проте зв'язок із хлопцем перервався, коли той був на вокзалі. Про це повідомляється на сторінці "Пошуково-рятувальний загін "Мілена" Харків" у Facebook.

Волонтери повідомляють, що 18 січня цього року Сегляник Богдан вирушив на вокзал (вулиця Курчатова, Центральний район), звідки збирався автобусом поїхати до Харкова. Зазначається, що хлопець перебував на вокзалі об 11.52. Відправлення автобуса було о 12:35, а прибуття до Харкова – о 16:55. Проте рідні Богдана так і не знають, чи хлопець поїхав до Харкова чи ні. З того часу про його місцеперебування немає жодної інформації.

Прикмети: зріст 180-182 см, худорлявої статури, темне волосся.

Особливі прикмети: татуювання у вигляді літака на внутрішній частині лівої руки, дві татуювання на ключицях у вигляді трикутників.

При собі мав: сіру сумку для ноутбука та ноутбук.

У день зникнення був одягнений: темно-синя видовжена куртка, чорні черевики.

Усіх, хто має будь-яку актуальну інформацію про місцеперебування зниклого Сегляника Богдана, просять повідомити про це за телефонами: 068-777-0-112 або 102.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв про те, що у Харкові за загадкових обставин пропав 23-річний хлопець. Власників авто просять переглянути записи своїх відеореєстраторів. Ймовірно, на записі вдасться відстежити, в який бік подався зниклий.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові зникла 40-річна жінка. У день зникнення вона поверталася о 22:00 з Кінного ринку. Проте додому жінка того дня так і не прийшла. Докладніше читайте в нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися