Під Харковом піймали «чорних» лісорубів, які вже встигли завантажити дерева в машину

Водій вантажівки не зміг надати жодних документів на деревину

Днями під Харковом "на гарячому" затримали "чорних" лісорубів.  Про це  "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

До поліції зателефонувала 65-річна жінка. Вона повідомила, що в селі Борки Зміївського району невідомі вирубують ліс. Деревину вже встигли загрузити у вантажівку.

В лісосмузі правоохоронці виявили вантажний автомобіль "ЗІЛ". В  кузові лежали спиляні дуби та ясені об’ємом близько 8 кубічних метрів. Водій не зміг показати будь-які дозвільні документів на виявлену деревин.

Наразі правоохоронці вилучили автомобіль з деревиною та бензопилу і розпочали кримінальне провадження за фактом незаконної порубки та незаконному перевезенні лісу (ч. 1 ст. 246 КК України). Санкція статті передбачає до 3 років тюрми.

Зараз тривають слідчі дії.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харківській області черговий співробітник лісгоспу став фігурантом кримінального провадження. Прокуратура Харківської області повідомила про підозру майстру лісу ДП "Гутянське лісове господарство", який недогледів вирубку дерев на 4 мільйони гривень. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися