У харківських навчальних закладах використовували заборонені іграшки: подробиці

На керівників навчальних закладів було складено адміністративні протоколи за порушення

У січні поточного року у навчальних закладах Харкова було проведено перевірки дотримання протиепідемічних заходів на період карантину у зв'язку із розповсюдженням COVID-19. Про це повідомляється на сайті Держпродспоживслужби Харківської області.

За інформацією джерела, фахівці перевіряли як школи, так і дошкільні навчальні заклади. У ході перевірок порушення були виявлені у харківській загальноосвітній школі та харківському дитячому садку. Як виявилося, у цих навчальних закладах були відсутні антисептичні засоби для обробки рук, а вологе прибирання проводили без достатньої кількості використаних дезінфекційних засобів.

Також у Держпродспоживслужбі наголосили, що у групах були використані м'які іграшки, які згідно з правилами заборонені у період карантину. У зв'язку з цим на керівництво навчальних закладів було складено адміністративні протоколи.

Зазначається, що у зв'язку з тим, що карантин у країні продовжили до кінця березня поточного року, подібні перевірки у навчальних закладах міста продовжують проводитися. Фахівці просять батьків також ретельно стежити за дотриманнями правил у школах та/або дитячих садках, де вдягаються їхні діти. У разі, якщо навчальний заклад не дотримується протиепідемічних заходів, батьків просять звертатися до Головного управління Держпродспоживслужби у Харківській області.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Харків" писав про те, що у Харкові в ході засідання регіональної комісії з техногенно-екологічної безпеки (ТЕБ) та надзвичайних ситуацій Харківської області було ухвалено рішення, чи переводити школярів на "дистанційку".

Також видання повідомляло про те, що харківські навчальні заклади купують продукти за захмарними цінами. Докладніше читайте в нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися