На Харківщині у згорілому будинку знайшли труп людини (ФОТО)

Тіло загиблого виявили його родичі

У смт Кегичівка, що у Красноградському районі Харківської області, на території приватного будинку сталася пожежа, внаслідок якої загинула людина. Про це повідомляється у пресслужбі ДСНС Харківської області.

За інформацією джерела, на лінію "101" надійшло повідомлення від співробітників поліції, які поінформували про те, що в будинку на провулку Мічуріна, 7 сталася пожежа. Однак до моменту виявлення загоряння воно припинилося, тому пожежні підрозділи на місце події не викликалися.

Як виявилося, пожежа сталася в одній із кімнат приватного будинку. Чоловік 1954 року народження, що знаходився на той момент у будинку, в результаті був виявлений мертвим. Ймовірно, він не зміг покинути будинок, коли почалася пожежа.

Під час перевірки було встановлено, що в кімнаті спалахнув холодильник, а потім вогонь перекинувся на пластикову стелю. Загальна площа пожежі у кімнаті становила 20 кв.м.

За попередньою інформацією, спалах стався через коротке замикання. Подробиці інциденту встановлюються.

picture

Читайте також:
• У Харкові сталася пожежа в одному з ліцеїв міста. До приїзду рятувальників було евакуйовано понад 200 учнів та викладачів. Як виявилося, спалах трапився у роздягальні. У пресслужбі ДСНС опублікували фото з місця подій.

• У Харківській області вщент згоріла дача, всередині якої знаходилася людина. До приїзду рятувальників власник дачного будинку вже був мертвий. Зазначається, що на ліквідацію пожежі рятувальникам знадобилося майже чотири години.

На Харківщині кілька годин горів приватний будинок. У Мережі опублікували з місця події. Докладніше читайте в нашому матеріалі.



Джерело: https://kh.dsns.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися