На Харківщині кілька годин горів приватний будинок: ВІДЕО з місця події

Загоряння сталося в одній із кімнат будинку

У місті Дергачі, що у Харківському районі, у приватному будинку сталася пожежа. Про це повідомляється у пресслужбі ДСНС Харківської області.

За інформацією джерела, сьогодні, 22 грудня, приблизно о 8:13 на лінію "101" надійшов виклик про те, що у приватному будинку на вулиці Дружби, 15 сталася пожежа. На місце події негайно прибули 2 відділення 53 частини Державної служби з надзвичайних ситуацій.

picture

Було встановлено, що спалах трапився в одній із кімнат будинку. Далі вогонь став поширюватися на дерев'яне перекриття та дах. Зазначається, що площа горіння становила близько 25 кв.

У пресслужбі повідомляється, що о 8:29 спалах було локалізовано, а о 10:04 пожежу було повністю ліквідовано. Загалом пожежа у будинку тривала близько двох годин.

За попередньою інформацією, причиною займання в одній із кімнат будинку стало коротке замикання проводки. На щастя, внаслідок події ніхто не постраждав.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харківській області спалахнула база відпочинку. Полум'я знищило будівлю. На базі було 10 осіб. 43-річного чоловіка та 35-річну жінку госпіталізували до лікарні з травмами. За попередніми даними, пожежа викликала замикання електропроводки. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 270 "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки" Кримінального кодексу України. Докладніше про цю подію читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Слобідському районі Харкова сталася пожежа у багатоповерховому будинку. Рятувальники встановили, що спалах трапився у квартирі на восьмому поверсі. Як виявилося, на балконі спалахнули домашні речі. Площа спалаху становила 10 кв. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися