У Харкові шахрайка викрала пенсіонерку заради квартири

Харків'янка намагалася заволодіти квартирою пенсіонерки

У Харкові 53-річна жінка хотіла заволодіти трикімнатною квартирою 74-річної пенсіонерки. Про це розповіли у пресслужбі ГУ Нацполіції Харківської області.

Правоохоронці дізналися про можливе шахрайство від родичів пенсіонерки. Виявилося, що зловмисниця скористалася самотністю бабусі, вивезла її з квартири в інше місце та почала готувати документи на продаж нерухомості.

Поліціянти оперативно відшукали шахрайку та затримали. Жінку судитимуть за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та за ч. 3 ст. 190 (шахрайство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 8 років.

Інші новини:

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що пенсіонерка стала жертвою шахраїв, які запропонували їй провести післягарантійне обслуговування вікон. Майстер, що приїхав на огляд вікон, відразу ж заявив, що вікна старі та буквально розвалюються. Щоб це виправити, потрібно буде заплатити, що й зробила пенсіонерка. Проте більше за цього "майстра" жінка не побачила.

Жителів Харкова та області попереджають про нову схему, за допомогою якої шахраї виманюють гроші у людей. Про це повідомляється на сторінці "Державної податкової служби у Харківській області". Так, Головне управління ДПС у Харківській області попереджає, що останнім часом було зафіксовано кілька випадків здирництва невідомими особами грошових коштів від суб'єктів підприємницької діяльності.

Також видання повідомляло про те, що шахраї вигадали нову схему, пов'язану з "щепленою тисячею". За допомогою цієї схеми аферисти виманюють у людей їхні особисті дані, щоб потім вкрасти гроші з банківських карток. Докладніше читайте в нашому матеріалі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися