У Харкові посеред білого дня напали на маршрутника: чоловіка витягли з маршрутки та побили (ВІДЕО)

Про те, що сталося, очевидці розповіли у соціальній мережі

У мережі з'явилася інформація про напад на водія маршрутки на Московському проспекті. Про це повідомляє видання Новини Live, посилаючись на Telegram-канал "ХХ".

За інформацією джерела, сьогодні вдень, 3 лютого, на зупинці "12-го Квітня" до маршрутки під номером 121 під'їхав автомобіль, з якого вийшли двоє міцних чоловіків. Як повідомляють очевидці, невідомі буквально витягли водія з маршрутки та почали жорстоко його бити.

На відео видно, що побитий чоловік лежить на дорозі за кілька метрів від маршрутки. На допомогу потерпілому прийшли очевидці події. Небайдужі люди стали допомагати чоловікові та викликали на місце події поліцію та бригаду швидкої допомоги.

Що стало причиною конфлікту – поки що невідомо. До слова, у коментарях городяни зазначили, що дуже чекають на офіційну інформацію від правоохоронців і сподіваються, що злочинців буде покарано.

"Щоб їм (нападали, - ред) не зробив водій, це не привід так поводитися", - зазначили в коментарях.

У поліції ще ситуацію наразі не прокоментували.

Читайте також:

У Харкові побили волонтера, який хотів допомогти собаці. Чоловік, який вчинив напад, представився господарем собаки. Після того, що сталося, волонтер написав заяву в поліцію.

У Харкові молодий хлопець напав на медиків на АЗС. Після бригади екстреної медичної допомоги викликала поліцію, натиснувши тривожну кнопку SOS. Нападника хлопця у супроводі поліцейських було доставлено до лікувального закладу

У Харківській області на жінок у їхньому будинку вночі напав невідомий із сокирою. Однією з постраждалих вдалося відібрати сокиру у нападника та вигнати його з дому.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися