"З нею працюватимуть психологи": що відомо про стан Жанни Шарової, яка постраждала під час розстрілу на "Південмаш"

Лікарі впевнені, що дівчина має всі шанси повернутися до свого колишнього життя

Постраждала під час кривавої бійні на заводі "Південмаш" Жанна Шарова, що родом із Харківської області, вже може ворушити ногами, руками та рухає головою. Про це повідомляє видання "Сьогодні", посилаючись на власні джерела у лікарні Мечникова.

Медики розповіли, що після того, як дівчина прийшла до тями, переживши справжній кошмар у ніч на 27 січня, а потім важкі операції, вона не стрималася і заплакала. Прийти до тями після пережитого їй допомагатимуть психологи. Лікарі впевнені, що Жанна Шарова може повернутися до свого колишнього життя.

"Не залишитися з інвалідністю можуть і інші, хто вижив під час стрілянини", - розповіли в лікарні Мечникова.

Ще на початку лютого медики повідомили, що постраждалі йдуть на виправлення. Жанна Шарова на той момент вже могла розмовляти. З нею цілими днями у лікарні перебуває її мати. До інших нацгвардійців також у лікарню приїжджають їхні близькі. Загалом ситуація стала значно покращуватися.

Нагадаємо:

• У ніч на 27 січня 2022 року на заводі "Південмаш" у місті Дніпро нацгвардієць Артемій Рябчук розстріляв своїх товаришів по службі з автомата. Внаслідок трагедії загинули п'ятеро військових, ще п'ять із пораненнями госпіталізовані.

• У Мережі було опубліковано відео з камер відеоспостереження на заводі "Південмаш", які зафіксували момент вбивства нацгвардійців. ВІДЕО 18.

Однією з постраждалих під час кривавої бійні на заводі виявилася дівчина з Харківської області. Головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко розповів про її стан.

• Суд обрав запобіжний захід Артемію Рябчуку. Підозрюваний повністю визнав свою провину та попросив відправити його до СІЗО, а не на гауптвахту.

Медики розповіли про стан найтяжчої пацієнтки, яка надійшла після розстрілу на заводі "Південмаш", Жанни Шарової.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися