Розстріл нацгвардійців на "Південмаші": стало відомо про стан Жанни Шарової (ФОТО, ВІДЕО)

Дівчина залишається в реанімації

Нацгвардійці, які вижили в кривавій бійні на заводі "Південмаш" у Дніпрі, нарешті йдуть на поправку. Їхній стан з кожним днем покращується. Про це повідомив Головлікар обласної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко.

Однією з найскладніших пацієнток, які постраждали тієї страшної ночі, була Жанна Шарова – уродженка Харківської області. Дівчина втратила понад три літри крові. Через деякий час після того, як Жанна опинилася в лікарні, їй було проведено складну операцію.

Нагадаємо, що Артем Рябчук тричі вистрілив в Шарову. Найважче поранення – у живіт. Розбитий тонкий та товстий кишківник. Жанні провели чотиригодинну складну операцію. В результаті було видалено більше метра розбитого товстого та тонкого кишківника. Як виявилося, куля розвернула також і хребет у поперековому відділі.

picture

Як повідомив Сергій Риженко, куля практично повністю зруйнувала хребець. Медики витягували його дрібні частинки. На щастя, зараз дівчина почувається значно краще і може ворушити ногами та показує практично все, що може здорова людина.

"Радує, що у всіх поранених є позитивна динаміка. Все йде на поправку, усміхаються. Жанна цілими днями воркує з мамою. Мама від неї не відходить. До всіх постраждалих приїжджають найближчі люди. Ми не тільки спілкуємося з нашими пораненими, а ще більше". спілкуємося з їхніми батьками", - зазначив Риженко.

Також головлікар підкреслив, що якщо все піде за сценарієм лікарні Мечникова, то у постраждалих все буде добре.

"Коли я писав піст, казав, що майбутнє Жанни туманне. Але сьогодні я з нею поспілкувався і бачу, що все має бути добре", - підсумував медик.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що на території заводу "Південмаш" у Дніпрі солдат НГУ розстріляв своїх товаришів по службі з автома. Внаслідок події загинули п'ятеро людей і ще п'ятеро отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Відео, з кадрами трагедії потрапило до Мережі. На них можна побачити, як зловмисник веде вогонь по людях, а потім добиває поранених.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися