У Харкові горів гуртожиток (ФОТО)

У центрі Харкова горів "Гігант"

У Харкові 4 лютого на вулиці Пушкінській, 79, полум'я охопило студентський гуртожиток "Гігант" на площі 3 кв. Про це розповіли у пресслужбі ДСНС Харківської області.

Наголошується, що горіла одна з кімнат на четвертому поверсі п'ятиповерхової будівлі. Рятувальники евакуювали шістьох людей. Наразі фахівці з'ясовують усі подробиці пожежі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що в Харківській області у приватному будинку сталася масштабна пожежа, яку рятувальники намагалися загасити протягом більш ніж п'яти годин. Співробітники ДСНС встановили, що вогонь охопив увесь будинок на площі 200 кв. На щастя, внаслідок події ніхто не постраждав. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові прямо на ходу спалахнула машина. Рятувальники встановили, що в автомобілі спалахнула кабіна. На момент прибуття співробітників ДСНС загоряння охопило вже моторний відсік та кабіну на площі 3 кв.м. У Мережі було опубліковано фотографії з місця події. Докладніше читайте в матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися