До Харкова завезли небезпечні солодощі

У продукті виявлено незадекларований інгредієнт

У Харкові вилучають із продажу шоколад, який було ввезено в Україну з Франції. Про це повідомляють у Держпродспоживслужбі Харківської області.

За інформацією джерела, до Головного управління надійшло повідомлення системи швидкого реагування щодо харчових продуктів і кормів (RASFF) про те, що у чорному шоколаді з апельсиновою цедрою було виявлено незадекларований молочний інгредієнт.

Відомо, що цей шоколад мав надійти до одного з великих гіпермаркетів Харкова з магазину Auchan Centrale d'Achat у Франції. Однак у зв'язку з порушеннями продукт був знятий з продажу. Номер партії - 2007043414.

У Держпродспоживслужбі попереджають, що у разі виявлення зазначеного вантажу необхідно негайно звернутися до структурних підрозділів Головного управління Держпродслужби у Харківській області.

Читайте також:

 У Харкові виявили небезпечний барвник у морозиві. Продукт завезли до України з Іспанії. Потім морозиво мали доставити до Донецької області, а також одержувачем була одна зі столичних компаній. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• Влітку 2021 року до Харківської області завезли небезпечні плоди. Харків'яни висловлювали побоювання, що кавуни могли бути "наповнені нітратами". Харків'янка вирішила перевірити рівень нітратів у придбаному кавуні та результатом поділилася у соціальній мережі.

• В одному з харківських гіпермаркетів фахівці виявили небезпечну для дітей іграшку. У ході експертизи з'ясувалося, що іграшка має гострі кінці та задирки, які можуть травмувати дітей.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися