У харківських нічних клубах почали відловлювати неповнолітніх і наркоманів

У Харкові поліціянти перевіряють нічні клуби

У Харкові поліцейські з рейдами прийшли до нічних клубів і почали відловлювати людей до 16 років. Про це розповіли у пресслужбі ГУ Нацполіції Харківської області.

Правоохоронці запланували зазначені рейди, відштовхуючись від статистики. Річ у тому, що найчастіше харківські підлітки потрапляють у неприємні історії та дивні ситуації саме після відвідування нічних клубів.

Поліціянти прийшли до клубів Московського району у ніч на 4 лютого і зафіксували низку порушень. У закладах розповсюджували наркотики та продавали алкоголь неповнолітнім. Крім цього, правоохоронці виявили 7 осіб, яким ще не виповнилося 16 років. Рейди нічними клубами продовжуються.

ДОВІДКА. В Україні дітям до 16 років заборонено перебувати без батьків або опікуна у розважальних закладах із 22:00 до 06:00.

На керівництво клубів склали адміністративні протоколи за статтею 156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для вживання тютюнових виробів без їх згоряння) та 180-1 (порядок перебування у закладах, де здійснюється діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування) Кодексу України про адмінпорушення.

Нагадаємо, із серпня 2021 року 34-річна мешканка Харківської області розшукувала своїх трьох дітей, яких, як виявилося, забрав її чоловік. Через майже пів року поліціянтам вдалося встановити їх місцеперебування. Подробиці події читайте у матеріалі на "Коментарях".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися