Перебували в іншій області: харківські поліцейські розшукали трьох дітей, які пропали пів року тому (ФОТО)

Весь цей час діти перебували у Київській області

З вересня 2021 року 34-річна мешканка Харківської області розшукувала своїх трьох дітей, яких, як виявилося, відвіз її чоловік. Майже пів року поліцейським вдалося встановити їх місцеперебування. Про це повідомляє пресслужба ГУНП Харківської області.

За словами джерела, у серпні 2021 року трирічну дівчинку та двох тринадцятирічних хлопчиків з їхнього постійного місця проживання відвіз їхній батько і нічого не сказав про це своїй дружині. Як виявилось, чоловік був проти того, щоб діти спілкувалися з матір'ю.

9 вересня до поліції надійшов виклик від 34-річної жінки, яка повідомила про те, що її чоловік, мешканець Києва, перешкоджає їй виховувати дітей. З метою встановлення місцеперебування дітей правоохоронці оголосили його у державний розшук.

picture

Правоохоронці встановили, що весь цей час діти разом із батьком перебували на території Київської області. Жодних протиправних дій щодо дітей скоєно не було.

Чоловік повідомив, що не знав про те, що діти перебувають у розшуку. Правоохоронцям він дав пояснення щодо обставин події.

Читайте також:

У Харківській області напередодні Нового року безвісти зник чоловік. Вночі він повертався додому з клубу і з того часу про його місцеперебування нічого не відомо. Наразі проводяться його пошуки.

Дорогою з міста Дніпро до Харкова пропав 23-річний Богдан Сегляник. Відомо, що близько 12 години дня він перебував на вокзалі та збирався виїжджати до Харкова. Проте з того часу він перестав виходити на зв'язок. У мережі опублікували орієнтування на пошук.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися