Зник за загадкових обставин: у Харкові два з половиною місяці розшукують чоловіка (ФОТО)

Востаннє чоловік виходив на зв'язок 21 листопада 2021 року

У Харкові безвісти зник 69-річний Жебко Михайло Олександрович, який мешкає у Шевченківському районі міста. Про це повідомляється на сторінці "Пошуково-рятувальний загін "Мілена" Харків" у Facebook.

За словами волонтерів, чоловік безслідно зник восени минулого року. Зазначається, що Михайло Жебко востаннє виходив на зв'язок 21 листопада. Після цього дня зв'язок із ним обірвався. Рідні та близькі чоловіки досі не знають нічого про його місцеперебування.

Прикмети: зріст 170 см, худорлявої статури, очі світло-сірого кольору, коротке світле волосся.

У день зникнення був одягнений: спортивні штани, куртка, кросівки.

Усіх, хто має будь-яку актуальну інформацію про місцеперебування зниклого безвісти Михайла Жебка, просять повідомити про це за телефонами: 068-777-0-112 або 102. Будь-яка деталь може виявитися важливою під час пошуків чоловіка.

picture

Читайте також:
Харківські поліціянти розшукали трьох дітей, які зникли пів року тому. Як виявилося, весь цей час діти перебували в іншій області, а їхня мати нічого не знала про їх місцеперебування. У поліції розповіли, як діти опинилися в іншій області та хто був причетний до їх зникнення.

У Харківській області розшукують чоловіка з особливою прикметою. Волонтери повідомили, що зниклий повертався вночі з клубу, що знаходиться у його селі, проте додому так і не прийшов. З того часу він не виходить на зв'язок і про його місцеперебування немає жодної інформації.

• У Харкові напередодні Нового року безвісти зник чоловік. Того дня він поїхав на роботу, проте надвечір так і не повернувся додому. Рідні забили тривоги та почали розшукувати зниклого.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися