У Харкові перед Новим роком зникла людина: орієнтування (ФОТО)

Чоловік поїхав на роботу та не повернувся додому

За день Нового року у Харкові безвісти зник 54-річний Дімов Борис, мешканець села Черкаські Тишки, що у Харківському районі області. Про це повідомляється на сторінці "Пошуково-рятувальний загін "Мілена" Харків" у Facebook.

Так, 30 грудня Борис Дімов виїхав зі свого села до Харкова на роботу на адресу: вулиця Академіка Павлова (р-н ТРЦ "Французький Бульвар"). Зазначається, що саме там чоловіка й бачили востаннє. Того дня він не повернувся додому та перестав виходити на зв'язок зі своєю родиною. На цей момент про нього також немає жодної інформації.

Прикмети: зріст 176 см, щільної статури, темне волосся, темно-зелені очі.

Особливі прикмети: татуювання у вигляді голови тигра на правому передпліччі.

У день пропажі був одягнений: синя куртка із зеленою та жовтою смугами.

При собі мав: мобільний телефон.

Усіх, хто володіє якоюсь актуальною інформацією про місцеперебування зниклого безвісти Дімова Бориса, просять повідомити про це за телефонами: 068-777-0-112 або 102. Будь-яка деталь може виявитися важливою під час пошуків чоловіка.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у вересні 2018 року у Харкові безвісти зник 30-річний чоловік. Останнє відоме його місцеперебування – вулиця Ньютона. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Лозівському районі Харківської області протягом чотирьох місяців розшукують 36-річного чоловіка. Він пішов із дому 6 червня поточного року. Востаннє на зв'язок із рідними виходив 18 серпня. З того моменту про його місцеперебування немає жодної інформації. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися