Виїхав на змагання та зник: у Харкові розшукують підлітка (ФОТО)

Пошуки проводяться вже три дні

У Харкові безслідно зник 16-річний Максим Чирик, який приїхав на навчання із села Бригадування. Про це повідомляє пресслужба ГУНП Харківської області.

За інформацією джерела, зараз підліток навчається та проживає у Харкові. З 5 лютого поточного року рідні та близькі Максима Чирика не можуть із ним зв'язатися. Відомо, що 4 лютого о 21:00 він вийшов із дому, але так і не повернувся. Потім наступного дня він вийшов на зв'язок і повідомив, що їде на змагання до Змії та у нього сідає батарея на телефоні. Після цього хлопець зв'язок більше не виходив.

Рідні підлітка забили на сполох і звернулися до правоохоронців. Наразі пошуками Чирика займаються співробітники поліції. У Мережі опублікували орієнтування та фото зниклого.

Прикмети: зріст 165 см, на вигляд 16-18 років, худорлявої статури, темні очі, русяве волосся.

У день пропажі був одягнений: куртка, кофта чорного кольору та кросівки.

Усіх, хто володіє якоюсь актуальною інформацією про місцеперебування зниклого безвісти Максима Чирика, просять негайно повідомити про це за телефонами: (057) 492-09-02, (050) 416-80-81 (чергова частина) або 102.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що в Харківській області з листопада минулого року розшукують безвісти зниклу людину. Востаннє він виходив на зв'язок зі своїми рідними 21 листопада. З того часу у родичів немає жодної інформації про його місцеперебування. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що харківські поліцейські розшукали трьох дітей, які зникли безвісти з будинку, де проживали з матір'ю, ще в серпні 2021 року. Їх удалося розшукати в іншій області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися