У Харкові горіла багатоповерхівка: евакуювали десять осіб, одну госпіталізовано (ФОТО)

Внаслідок пригоди постраждала одна з мешканок будинку

У Московському районі Харкова сталася пожежа у багатоквартирному будинку. На місце події було викликано рятувальників. Про це повідомляється у пресслужбі ДСНС Харківської області.

Сьогодні, 8 лютого, на лінію "101" надійшов виклик від мешканців 9-поверхового будинку по вулиці Гарібальді, 11, які повідомили про пожежу, що сталася в одній із квартир. На місце події було направлено 3 відділення Служби порятунку на 2-х автоцистернах та на 1-й драбині.

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що спалах трапився у квартирі на третьому поверсі. Як виявилось, усередині приміщення горіли домашні речі. Загальна площа пожежі – 6 кв.м.

У задимленій квартирі працівники ДСНС виявили пенсіонерку. Їй допомогли вийти на свіже повітря, а згодом жінці викликали медиків. Крім того, рятувальники евакуювали ще десять осіб із сусідніх квартир та верхніх поверхів.

Як пізніше виявилося, постраждала під час пожежі – господиня квартири 1952 року народження. З ознаками отруєння чадним газом вона була госпіталізована до 2-ї лікарні міста.

На повну ліквідацію спалаху у квартирі співробітникам ДСНС знадобилося майже півтори години. Причина виникнення пожежі встановлюється.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові в чотириповерховій будівлі заводу сталася пожежа. На місце події прибули працівники ДСНС. Як виявилося, спалах трапився на останньому поверсі будівлі. У Мережі було опубліковано фотографії з місця події.

Також видання повідомляло про те, що у січні 2022 року в одному з харківських університетів сталася пожежа. За словами рятувальників, загальна площа загоряння – приблизно 400 кв.м.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися