Масова бійка у Харкові: семеро чоловіків побили поліцейських (ФОТО)

Нападникам загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий термін

У Харкові на території пляжно-розважального комплексу відбувся напад на співробітників поліції. Про це повідомляється у пресслужбі прокуратури Харківської області.

За інформацією джерела, інцидент трапився у грудні 2021 року. Того дня приблизно о 22:30 правоохоронці прибули до пляжно-розважального комплексу, що на вулиці Героїв Праці, через колотнечу. Проте інформація не знайшла свого підтвердження.

picture

Виходячи із території комплексу, співробітники поліції помітили, що між компанією людей відбувається конфлікт. Правоохоронці підійшли до того місця, але у цей момент їхній роботі стали перешкоджати семеро невідомих чоловіків. Потім вони стали бити поліціянтів. Внаслідок пригоди п'ятеро співробітників поліції отримали тілесні ушкодження.

У пресслужбі прокуратури наголосили, що обвинувальний акт щодо семи осіб, які брали участь у побитті поліцейських, затверджено та направлено до суду.

picture

За скоєний злочин затриманим загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або у вигляді ув'язнення на строк до п'яти років.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові двоє невідомих чоловіків серед білого дня побили водія маршрутки. За словами очевидців події, незнайомці витягли чоловіка з маршрутки та стали бити на дорозі. На місце викликали поліцію та медиків. Невдовзі злочинців вдалося затримати.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові чоловік побив двох поліціянтів металевою палицею. Зловмисника вже затримали. Ним виявився 39-річний харків'янин із психічним розладом.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися