У Харкові на очах у пасажирів побили маршрутника: у поліції розповіли подробиці (ФОТО)

Правоохоронці затримали нападників

У Харкові посеред білого дня стався напад на водія маршрутного таксі №121. У пресслужбі ГУНП Харківської області розповіли про затримання нападників та про те, яке покарання їм загрожує.

3 лютого до поліції надійшло повідомлення про те, що вулицею 12 квітня побили 45-річного чоловіка, який є водієм міської маршрутки. Про подію правоохоронцям повідомили очевидці. Незабаром на місце подій прибули медики та доправили потерпілого до лікарні швидкої невідкладної допомоги.

picture

Згодом поліцейські розшукали злочинців. Затримати їх вдалося на перехресті проспекту Льва Ландау та Салтівського шосе. Нападниками виявилися 34-річний громадянин України та 51-річний громадянин іншої держави, який має свідоцтво на проживання в країні.

picture

Чому двоє чоловіків накинулися з кулаками на водія - поки що залишається невідомим. Подробиці цієї події встановлюють поліцейські.

Зазначається, що за скоєний злочин чоловікам загрожує покарання у позбавлення волі від трьох до семи років.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що 3 лютого на вулиці 12 квітня до маршрутки під номером 121 під'їхала машина, з якої вийшла двоє міцних чоловіків. Вони буквально витягли водії маршрутного таксі та почали бити прямо на дорозі, на очах у пасажирів. Очевидці прийшли на допомогу чоловікові, після чого нападники втекли з місця події.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові невідомі напали на комунальників, побили та пошкодили техніку. Інцидент стався вранці на вулиці, повній людей. Детальніше читайте у нашому матеріалі



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися