Під Харковом одразу дві газелі злетіли з дороги (ВІДЕО)

На виїзді з Харкова сталося ДТП із газелями

На виїзді з Харкова у бік Безлюдівки за "Епіцентром" одразу дві "Газелі" вилетіли з дороги в яр. Відповідні фотографії та відео опублікували очевидці у телеграм-каналі "СТО Харків".

Офіційної інформації наразі не має.

Інші новини з автомобілями:

 Раніше "Коментарі" розповіли, які автомобілі найчастіше купують жителі Харківської області й коли люди це роблять. При цьому рейтинг щодо автомобілів сегментований.

 У Харкові забиратимуть машини за борги за допомогою камер відеофіксації. За допомогою відеокамер можна відстежити машини, які перебувають у розшуку. Надалі це спростить процедуру їхнього арешту, опису та продажу.

 Харківський "Держпром" купив найдорожчі Skoda в Україні — ХАЦ. Вартість одного автомобіля становила понад 700 тисяч гривень. Де-факто це найдорожча Skoda Octavia, яку купують в Україні

 Найдорожчий позашляховик світу був помічений на одній із вулиць Харкова. У Мережі опубліковано ФОТО. За словами джерела, вартість такого автомобіля стартує від 12 млн гривень. Городяни помітили елітний кросовер, коли він проїжджав повз хрущовки ґрунтовою дорогою, з боків якої видніються залишки сміття.

 З 24 січня 2022 року на маршрут № 67, який пов'язує станцію метро "Холодна гора" із "Центральним ринком", випустили муніципальні автобуси. Всього на маршруті працює три турецькі автобуси "Карсан". Вартість проїзду автобусом становить 9 гривень.

У Харкові жителі поставили нерозмитнений Mitsubishi Pajero Sport 2003 року випуску на гусеничний хід та виставили на продаж за 15 тисяч доларів. Відповідні фотографії публікували "Коментарі".



Джерело: https://t.me/ctokh/12026
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися