У Харкові забиратимуть автівки за борги за допомогою камер відеофіксації

До камер на автодорогах міста дали доступ виконавчій службі Міністерства юстиції

Харківська міська Рада підписала Меморандум про співпрацю із Міністерством юстиції щодо взаємодії у пошуку власників автівок, які заборгували державі. Робити це будуть за допомогою камер, які встановлені на автодорогах міста. Про це повідомили у пресслужбі мерії.

За даними КП "Міськелектротранссервіс" у місті зараз встановлено близько 100 відеокамер на автомобільних дорогах. Таке охоплення простору міста може допомогти виконавчій службі у роботі з виявлення боржників.

У міськраді пояснили, що наразі працівники виконавчої служби виконують великий обсяг роботи, але після підписання меморандуму вони зможуть використовувати функції міської системи відеоспостереження. Це підвищить ефективність виконання судових рішень, багато з яких спрямовані на користь комунальних підприємств і місцевих бюджетів.

За словами представника Міністерства юстиції Східного управління Сергія Розумного, в інших містах така співпраця вже налагоджена та ефективно працює.

"Це можливість державних виконавців самостійно виявляти розшукуваний транспорт", - зазначив посадовець.

Він стверджує, що за допомогою відеокамер можна простежити автівки, які перебувають у розшуку. Надалі це спростить процедуру їхнього арешту, опису та продажу. Використовуючи камери, виконавець зможе вивчити маршрут автівки, дізнатися його останнє місцеперебування та паркування.

Сергій Розумний розповів, що у Харківській області є близько 3000 автовласників, яких розшукують за борги.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що  у Харкові 6 вересня буде перекрито кілька вулиць. Шатилівську перекриють на п'ять днів для ремонту, а проспект Незалежності буде перекритий протягом кількох годин вдень від вулиці Сумської до проспекту Науки.

у Харкові 6 вересня буде перекрито кілька вулиць. Шатилівську перекриють на п'ять днів для ремонту, а проспект Незалежності буде перекритий протягом кількох годин вдень від вулиці Сумської до проспекту Науки.

Источник: https://kharkov.comments.ua/ua/news/society/human-rights/8596-u-harkovi-meshkanci-semi-rayoniv-mista-zalishilisya-bez-holodnoi-vodi---prichina.html
© Comments.ua



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися