Автомобіль харківського мільйонера на смерть збив людину - ЗМІ

На автомобілі Ярославського на смерть збили людину

На чугуївській трасі 9 лютого невстановлений автомобіль на смерть збив людину. Про це розповіли у Головному управлінні Національної поліції у Харківській області.

Наразі правоохоронці встановлюють особу загиблого та шукають зловмисника. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (“Порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами”) Кримінального кодексу України.

Згідно з джерелами "Української правди" на місці аварії виявили номерний знак із цифрами 0018, а автомобіль із такими номерами нібито належить бізнесмену Олександру Ярославському. Також журналісти "Української правди" зазначили, що ДТП сталося неподалік від села Мартова, де у харківського бізнесмена стоїть будинок. Офіційних коментарів від поліції наразі не було.

cwHFVzl362Y7fMX4PxkyI28QP.jpg

Нагадаємо:

12 січня на Окружній сталася страшна дорожньо-транспортна пригода. Легковик вилетів на зустрічну смугу та зіткнувся з машиною таксі, якою була сім'я з двома трирічними дітьми. Внаслідок аварії загинув водій легковика, а також подружжя, яке знаходилося у машині таксі. Вижити у цій жахливій ДТП вдалося лише малюкам.

Постраждалих дітей госпіталізували. Медики розповіли, що у хлопчика було діагностовано ЧМТ, перелом основи черепа, перелом стегна та, разом з тим, йому видалили селезінку. Дівчинка внаслідок аварії отримала перелом двох стегон. Деякий час дитина була на ліжковому витягу.

До лютого стан малюків почав покращуватися. Незабаром хлопчика переведуть до палати його сестри. Постраждала дівчинка вже скоро зможе вставати з ліжка.

Опікуном двох трирічних дітей, які втратили своїх батьків у страшній аварії, що трапилася у січні 2022 року на Окружній, стала їхня тітка Олена Арутюнян.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися