Що відомо про стан дітей, які втратили батьків у ДТП на Окружній у Харкові

На даний момент діти перебувають під наглядом лікарів

Трирічні брат і сестра, які вижили в страшній ДТП на Окружній у Харкові, зараз перебувають у лікарні. Медики оцінюють їхній стан як стабільно тяжкий. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської міської ради.

За словами заступника Харківського міського голови Світлани Горбунової-Рубан, у хлопчика медики діагностували відкриту черепно-мозкову травму, перелом основи черепа, перелом стегна та разом з тим йому видалили селезінку. У його сестри переломи обох стегон.

Вчора дітям провели непотрібні хірургічні та нейрохірургічні операції. Наразі малюки перебувають під наглядом медиків. Їхній стан стабільно тяжкий. У лікарні поруч із постраждалими дозволено перебувати їхнім родичам.

З'ясувалося, що у дітей із близьких родичів залишилися лише дві бабусі, дідусь та тітка. Світлана Горбунова-Рубан зазначила, що, ймовірно, опіку над дітьми оформлятиметься з боку бабусь.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що 12 січня на Окружній дорозі сталася страшна дорожньо-транспортна пригода за участю "КІА" та машини таксі "Тойота", в якій перебували батьки та двоє трирічних дітей. Внаслідок пригоди батько "КІА", а також водій "Тойоти" та його дружина, що була пасажирською, померли на місці ДТП. Малюкам вдалося вижити. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що Харківська область посідає третє місце серед усіх регіонів ДТП із загиблими людьми. Друге місце посіла Львівська область, а перше – Дніпропетровська. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися