Хто виховуватиме двійнят, чиї батьки загинули в ДТП на Окружній у Харкові

Стало відомо про стан дітей, а також про те, хто буде їхнім опікуном

Майже через місяць після страшної аварії на Окружній постраждалі стан дітей йде на поліпшення. Про це повідомляє пресслужба Харківської міськради.

За словами заступника міського голови Світлани Горбунової-Рубан, хлопчика планують перекладати з Міської лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. А. І. Мещанінова до лікарні №17. Там зараз перебуває його сестра. Дітей планують розмістити в одній палаті.

Зазначається, що хлопчик успішно переніс операцію на стегнову кістку. Його зняли з апарату витягу. Щодо його сестри, стан дівчинки стабільний. Лікарі кажуть, що постраждала йде на виправлення і незабаром зможе вставати з ліжка. Також, за словами Горбунової-Рубан, діти проходитимуть необхідну реабілітацію.

На наступному засіданні виконкому міської ради прийматиметься рішення про опіку над дітьми. У пресслужбі зазначили, що вихованням дітей займатиметься їхня 31-річна тітка, сестра їхньої загиблої матері. У жінки також є дитина – 10-річний син.

Нагадаємо, що 12 січня 2022 року на Окружній сталася страшна дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля та таксі, в якій перебували подружжя та двоє їхніх трирічних дітей. Внаслідок пригоди водій легковика та подружжя, що знаходилися в машині таксі, загинули. Діти, на щастя, вижили.

Незабаром стало відомо, що у хлопчика медики діагностували відкриту ЧМТ, перелом основи черепа, перелом стегна і разом з тим йому видалили селезінку. Дівчинка якийсь час перебувала на ліжковому скелетному витягу. Лікарі зазначили, що шанси на повне одужання є досить високими.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися