ДТП із машиною Ярославського: розслідування намагалися сфальшувати

Автомобіль Ярославського на смерть збив людину

На чугуївській трасі неподалік від Мартове 9 лютого "Ґелендеваґен" Олександра Ярославського на смерть збив людину. На Харківщині звільнили начальника Головного управління Нацполіції Станіслава Перліна, який необ'єктивно розслідував справу Ярославського. Відповідне рішення ухвалив Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

Наразі правоохоронці розслідуватимуть можливу фальсифікацію розслідування. Сьогодні слідчі Харківської поліції подали до прокуратури підозру на людину, яка заявила, що саме вона була за кермом автомобіля. Проте вже сьогодні стало відомо, що чоловік під час ДТП перебував в іншому місці.

"Через спроби приховати цей злочин та надання свідомо неправдивих показань справу має бути передано до Головного слідчого управління Національної поліції для повного та об'єктивного розслідування", — заявив Монастирський.

Контекст:

Після ДТП 10 лютого до поліції разом з адвокатом прийшов 50-річний працівник компанії DCH (належить Ярославському) та взяв на себе всю провину. Чоловік заявив, що був за кермом автомобіля, але моменту ДТП не бачив. За словами працівника компанії Ярославського, йому здалося, що він зіткнувся з твариною.

Нагадаємо, джерела "Української правди" у правоохоронних органах повідомили, що на місці аварії виявили номерний знак із цифрами 0018, а "Ґелендеваґен" із такими номерами належить бізнесмену Олександру Ярославському. Також журналісти "Української правди" зазначили, що ДТП сталася неподалік від села Мартове, де у харківського бізнесмена нібито стоїть приватний будинок. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися