Харків'янка розповіла, як втекла від домашнього тирана (ВІДЕО)

Жінка втекла з власного будинку разом із чотирма дітьми

Жителька міста Харків упродовж тривалого часу була жертвою домашнього насильства з боку свого колишнього чоловіка. Після того, як він випивав, міг влаштувати бійку з дружиною, бити її кулаками, а останнім часом він став кидатись і на дітей. Жінка вирішила втекти разом із дітьми. Про це повідомляє канал Simon.

Постраждала від рук домашнього тирана розповіла, що після того, як чоловік із кулаками накинувся на їхнього сина, вона точно вирішила, що їм треба втекти з дому. Взявши дітей жінка вирушила за підтримкою до Харківського центру надання допомоги постраждалим від насильства у сім'ї.

У цьому центрі жертви домашнього насильства можуть отримати консультацію психолога, знайти заспокоєння та покращити свій психоемоційний стан. За словами постраждалої, у притулку вона разом із дітьми пробула три місяці. За цей час колишній чоловік встиг винести всі цінні речі з дому, а потім його підпал.

Наразі жінка та її діти спокійно проживають у своєму будинку та не бояться за свою безпеку, оскільки її колишній чоловік перебуває у СІЗО. Його підозрюють у вбивстві.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові хлопець побив дівчину на очах у її однолітків. Примітно, що абсолютно ніхто з присутніх не заступився за дівчину, яку били прямо у них на очах. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові на співробітників поліції накинулися семеро невідомих чоловіків. П'ятеро правоохоронців у результаті бійки зазнали тілесних ушкоджень. Докладніше читайте в матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися