Кого збив автомобіль Ярославського

Автомобіль Ярославського на смерть збив людину

На чугуївській трасі неподалік від села Мартове 9 лютого "Ґелендеваґен" Олександра Ярославського на смерть збив тричі судимого 36-річного мешканця, якого 31 грудня лише звільнили з колонії. Про це розповів редактор видання "Цензор.нет" Юрій Бутусов, посилаючись на власні джерела.

У правоохоронних органах наразі не підтвердили інформацію Юрія, однак зазначили, що вони проводять санкціоновані обшуки у готелі та будинку в Олександра Ярославського. Також зараз перевіряють місце проживання працівника Ярославського, який взяв на собі провину за збиту людину.

Фахівці вилучили два автомобілі та сервери, інформація з яких зараз обробляється. Досудове розслідування правоохоронці проводять за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами) та ч. 3 ст. 135 (залишення у небезпеці) Кримінального кодексу України.

Контекст:

Після ДТП 10 лютого до поліції разом з адвокатом прийшов 50-річний працівник компанії DCH (належить Ярославському) і взяв на себе всю провину. Проте вже стало відомо, що чоловік під час ДТП перебував в іншому місці.

У холдингу Олександра Ярославського Development Construction Holding (DCH) підтвердили, що бізнесмен залишив країну та відлетів до Лондона для "зустрічі з сім'єю".

Нагадаємо, джерела "Української правди" у правоохоронних органах розповіли, що правоохоронці на місці аварії знайшли номерний знак із цифрами 0018, а "Ґелендеваґеніз такими номерами належить бізнесмену Олександру Ярославському. Авто вже вилучили. Також журналісти "Української правди" зазначили, що неподалік від села Мартове харківський бізнесмен має приватний будинок.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися