У продуктових магазинах Харкова виявили порушення (ФОТО)

Було складено 30 протоколів щодо порушення санітарних норм

У Харкові та Харківській області перевірили торгові об'єкти. У 26 було виявлено порушення. Про це повідомляє Держпродспоживслужба у Харківській області.

За інформацією джерела, мобільні групи у складі представників Головного управління Держспоживслужби у Харківській області та ГУНП у Харківській області перевіряють дотримання карантинних заходів. У період із 4 по 10 лютого фахівці здійснили перевірки 233 торгових об'єктів. З них порушення виявили у 26 магазинах.

У пресслужбі зазначили, що загалом було виявлено п'ять основних порушень у магазинах:

- відсутність на підлозі розмітки про соціальну дистанцію;

- недотримання масочного режиму;

- відсутність антисептиків для відвідувачів;

- недотримання соціальної дистанції відвідувачами;

- відсутність інформаційних матеріалів щодо запобігання поширенню COVID-19.

Перевіряльники склали 30 протоколів щодо порушення санітарних норм.

picture
Читайте також:

У Харкові зняли з продажу небезпечне морозиво. Як виявилося, під час перевірки у ньому виявили несанкціонований барвник. Товар прибув у країну з Іспанії. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

У Харкові проведуть переатестацію працівників лабораторії ветсанекспертизи на продуктових ринках. Таке рішення було прийнято після того, як у мережі почала поширюватися інформація про неналежні перевірки продуктів. Проте фахівці розповіли, як у лабораторії проводиться перевірка продуктів перед їх продажем на ринках, та запевнили, що перевіряють абсолютно кожен продукт без винятку. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися