У Харкові чоловік зґвалтував неповнолітню (ФОТОРАБОТ)

Харківські правоохоронці шукають ґвалтівника

У Харкові 9 лютого на Олексіївці чоловік зґвалтував 17-річну дівчину. Про це розповіли у пресслужбі поліції Харківської області й опублікували фоторобот зловмисника.

Зазначається, що підозрюваний зґвалтував дівчину у під'їзді багатоповерхового житлового будинку на вулиці Ахсарова, 3-Г. На чоловіку була темна шапка, куртка, джинси, взуття та рюкзак.

Прикмети ґвалтівника: 25-35 років, 175-180 см зріст, світло-русяве волосся середньої довжини, жовті зуби, світла щетина, середньої статури та свіжий шрам круглої форми, схожий на монету, на лівій кісточці стегна.

LHRL4QDqwaEZ8uGKxF65rbbz9.jpg

Інформацію про зловмисника можна повідомити за номером 102 або за телефонами (057)7059363, 7059300 (чергова частина УКР ГУНП у Харківській області), (057) 3387880 (чергова частина ХРУП № 3).

Інші ґвалтівники Харківської області:

У Харкові літнього ґвалтівника засудили до довічного ув'язнення. Чоловік побив жінку похилого віку та зґвалтував.

Раніше "Коментарі" розповіли про харків'янина, який затягнув 72-річну жінку до підвалу, зґвалтував і пограбував. Насильником виявився раніше засуджений за вбивство та зґвалтування.

Як повідомляли “Харків. Коментарі” раніше, у Харкові заарештували чоловіка, який затяг до себе додому 15-річну доньку своєї сусідки та зґвалтував її. Зловмисником виявився раніше засуджений 44-річний сусід потерпілої. Суд уже обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб.

У травні 2021 року на Харківщині двоє чоловіків зґвалтували жінку посеред парку. Правоохоронці невдовзі затримали злочинців. Було встановлено, що ґвалтівники скористалися тим, що жінка була п'яною та не могла дати відсіч. Докладніше читайте у нашому матеріалі.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися