У Харкові легковик зіткнувся з трамваєм (ФОТО)

На Салтівці сталася ДТП із трамваєм

У Харкові 11 лютого на вулиці Героїв Праці, 29 Volkswagen потрапив під трамвай. Про це розповіли у пресслужбі Патрульної поліції у Харківській області.

Поліціянти зазначили, що медики госпіталізували дружину та дитину водія. Жінка дістала струс мозку. При цьому автомобілі не спрацювали подушки безпеки. За попередніми даними, чоловік був тверезий.

Інші новини з автомобілями:

 Раніше "Коментарі" розповіли, які автомобілі найчастіше купують жителі Харківської області та коли люди це роблять. При цьому рейтинг щодо автомобілів сегментований.

 У Харкові забиратимуть машини за борги за допомогою камер відеофіксації. За допомогою відеокамер можна відстежити машини, які перебувають у розшуку. Надалі це спростить процедуру їх арешту, опису та продажу.

 Найдорожчий позашляховик світу помітили на одній із вулиць Харкова. У мережі опубліковано ФОТО. За словами джерела, вартість такого автомобіля стартує від 12 млн гривень. Городяни помітили елітний кросовер, коли він проїжджав повз хрущовки ґрунтовою дорогою, з боків якої видніються залишки сміття.

 З 24 січня 2022 року на маршрут № 67, який пов'язує станцію метро "Холодна гора" із "Центральним ринком", випустили муніципальні автобуси. Всього на маршруті працює три турецькі автобуси "Карсан". Вартість проїзду автобусом становить 9 гривень.

 У Харкові жителі поставили нерозмитнений Mitsubishi Pajero Sport 2003 року випуску на гусеничний хід і виставили на продаж за 15 тисяч доларів. Відповідні фотографії публікували "Коментарі".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися