У Харкові автобус спортклубу зіткнувся із трамваєм: ФОТО з місця події

Про постраждалих не повідомляється

У Холодногорському районі Харкова сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трамвая та автобуса спортивного клубу. Про це повідомляє видання Status QUO з посиланням на місцевий Telegram-канал.

ДТП за участю трамваю та автобуса спорт клубу трапилося сьогодні, 15 лютого, неподалік Палацу спорту "Локомотив", що розташований за адресою Велика Панасовська, 90. Очевидці опублікували фотографію з місця події в Мережі.

За словами видання, судячи з фото, трамвай зіштовхнувся з автобусом спортивного клубу "Локомотив". На цей момент залишається невідомим, чи були пасажири в автобусі та трамваєм, чи постраждалі внаслідок ДТП і хто стали винуватцем аварії на дорозі.

Подробиці події встановлюються.

picture

Читайте також:

У Харківській області сталася ДТП із громадським транспортом, внаслідок якого постраждали люди. В одному з автобусів був лише водій, а в другому - водій з пасажирами. У поліції повідомили, що трьом із шести постраждалим знадобилася госпіталізація. Детальніше читайте у нашому матеріалі

Під Харковом сталася масштабна ДТП. Внаслідок пригоди постраждали троє людей, серед яких є восьмирічна дитина. Усіх постраждалих госпіталізували. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.

У Харківській області сталася смертельна ДТП. В результаті загинула одна людина. На місце події прибули рятувальники та за допомогою спецзасобів деблокували тіло загиблого. Також повідомляється, що водій та троє одного з авто  отримали травми різного ступеня важкості. У Мережі було опубліковано ФОТО з місця жахливої аварії. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися