У Харківській області сталася ДТП із громадським транспортом: є постраждалі (ФОТО)

Внаслідок ДТП постраждали шість пасажирів автобуса

У селі Тернове, що у Чугуївському районі Харківської області, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автобусів "БАЗ" та "ПАЗ". Про це повідомляє пресслужба ГУНП Харківської області.

Сьогоднішнього ранку, 18 січня, приблизно о 8:10 на центральній вулиці села сталося зіткнення двох автобусів. Зазначається, що в одному з них був лише водій, а в іншому – водій та 31 пасажир.

picture

За попередньою інформацією, 40-річний водій автобуса "БАЗ", в якому перебували пасажири, зіткнувся з автобусом "ПАЗ", який рухався попереду через недотримання безпечної швидкості та дистанції.

На місце події прибула група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Також прибула бригада швидкої допомоги.

picture

Внаслідок ДТП постраждали шість пасажирів автобуса. Трьом із них знадобилася госпіталізація. Наразі постраждалі перебувають у центральній районній лікарні.

Наразі поліцейські з'ясовують усі обставини події.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Харків" інформував про те, що в Харкові на Окружній дорозі сталася страшна автокатастрофа, яка забрала життя трьох людей. Внаслідок зіткнення автомобіля таксі та другого легковика на місці події загинули двоє водіїв та пасажирка, яка була дружиною одного з них. Також у машині загиблого подружжя перебували двоє трирічних дітей. На щастя, малеча вижила. Нині вони у лікарні.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові сталася ДТП із громадським транспортом та фурою. На місці події утворилася величезна пробка з авто, оскільки вантажівка своїми габаритами перекрила проїзну частину.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися