На Харківщині сталася смертельна ДТП: опубліковано ФОТО з місця жахливої аварії

На автодорозі "Харків-Вовчанськ" зіткнулися три легковики

У Харківській області між селами Кутузівка та Михайлівка сталася страшна дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинула одна людина та ще четверо отримали різні травми. Про це повідомляється у пресслужбі ДСНС Харківської області.

Сьогоднішнього ранку, приблизно о 8:00, на лінію "101" надійшло повідомлення про ДТП, яке сталося на автодорозі "Харків-Вовчанськ". На місце події негайно виїхали рятувальники аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України в Харківській області на аварійно-рятувальному автомобілі САРМ-С.

Прибувши за вказаною адресою співробітники ДСНС встановили, що на автодорозі зіткнулися одразу три легкові автомобілі: "Ford Fusion", "Volkswagen Touareg" та "ВАЗ-2121 Нива". Внаслідок аварії від отриманих травм на місці помер водій "Форда". Рятувальники за допомогою спецзасобів розблокували тіло загиблого.

picture

Також повідомляється, що водій та троє пасажирів "Volkswagen Touareg" отримали травми різного ступеня важкості. Медики, які прибули на місце події, госпіталізували постраждалих.

Подробиці страшної дорожньо-транспортної пригоди наразі встановлюються.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що в Основ'янському районі Харкові сталася дорожньо-транспортна пригода з трамваєм. Приблизно о 9:30, неподалік від Кінного ринку, що знаходиться на Майдан Захисників України, 1, трамвай під номером 5 зійшов з рейок і врізався в дерево. На місце події прибули співробітники поліції та дві бригади швидкої допомоги. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Харківщині сталася страшна ДТП з автобусом та легковиком. Внаслідок аварії водій легкого автомобіля – чоловік 1963 року народження помер на місці події від отриманих травм. Транспортний засіб отримав сильні механічні пошкодження та буквально було зім'ято. У пресслужбі ДСНС Харківщини опублікували фотографії з місця події. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися