З моргу зникли речі загиблого у ДТП із кортежем Ярославського

Поліцією було негайно проведено 11 невідкладних обшуків

Зі переліку речових доказів у морзі зник одяг чоловіка, який загинув у ДТП із кортежем бізнесмена Олександра Ярославського. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

За словами міністра, про зникнення речей із моргу стало відомо вчора, 14 лютого. За цим фактом правоохоронцями негайно було проведено 11 обшуків. Було відкрито кримінальне провадження за статтею приховування доказів.

"Очевидно, хтось не хоче нести покарання за скоєне. Можливо, терміновий виліт пана Ярославського ніяк не пов'язаний зі смертю людини і не є побоюванням через заяви про можливу агресію з боку РФ, а є просто відпочинком або особистою справою", - наголосив Монастирський.

Міністр закликав Ярославського якнайшвидше повертатися в Україну, наголосивши, що для нього є велика кількість питань.

Нагадаємо:

У холдингу Олександра Ярославського Development Construction Holding (DCH) підтвердили, що бізнесмен залишив країну і відлетів до Лондона для "зустрічі з сім'єю".

Після ДТП 10 лютого до поліції разом з адвокатом прийшов 50-річний працівник компанії DCH (належить Ярославському) і взяв на себе всю провину. Чоловік заявив, що був за кермом автомобіля, але моменту ДТП не бачив. За словами працівника компанії Ярославського, йому здалося, що він зіткнувся з твариною.

Правоохоронці розслідуватимуть можливу фальсифікацію розслідування. Слідчі Харківської поліції подали до прокуратури підозру на людину, яка заявила, що саме вона була за кермом автомобіля. Проте вже стало відомо, що чоловік, який зізнався під час ДТП, знаходився в іншому місці.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися