ДТП із кортежем Ярославського: бізнесмен розповів, коли повернеться в Україну

Бізнесмен заявив, що готовий особисто взяти участь у всіх слідчих діях

Харківський бізнесмен Олександр Ярославський повідомив про те, що повернеться до України, "як тільки дозволить графік". Про це повідомляє видання "Суспільне".

На сайтах компанії DCH і ФК "Металіст" було опубліковано офіційну заяву Олександра Ярославського. У ньому він зазначає, що після приїзду в Україну готовий особисто брати участь у слідчих діях.

"Щойно дозволить графік, буду готовий особисто взяти участь у всіх слідчих діях, щоб встановити правду і не допустити фальсифікації та політизації справи", - заявив Ярославський.

Також бізнесмен висловив свою думку щодо проведення розслідування у справі ДТП.

"На жаль, манера проведення слідчих дій, у контексті яких публічно згадується моє прізвище, дуже погано вписується у правове поле. Створюється відчуття, що винного вже призначили та тепер підганяють під це доказову базу у найгірших традиціях "політичної доцільності", - йдеться у заяві.

Ярославський заявив, що не має наміру терпіти до себе "несправедливе ставлення", а його юридична команда встановлює справжні обставини цього інциденту.

picture

Фото — знімок з екрана із сайту DCH

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв читачам про те, що 9 лютого на Чугуївській трасі був на смерть збитий чоловік. Як виявилося, на місці дорожньо-транспортної пригоди було виявлено номерний знак із цифрами 0018, а "Гелендваген" із такими номерами належить бізнесмену Олександру Ярославському.

Незабаром у холдингу бізнесмена підтвердили, що він залишив Україну та вирушив до Лондона.

Ще через деякий час у справі ДТП із кортежем Ярославського стали відбуватися дивні речі. Наприклад, з моргу зникли речі загиблого у ДТП чоловіка. Проте після розголосу у ЗМІ речі раптово було виявлено у службовому приміщенні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися