У Харкові викрили власників "інтимного бізнесу"

Група злочинців втягнули у свій "бізнес" більше 100 дівчат

СБУ припинила діяльність угруповання, причетного до створення в Харкові мережі салонів з надання інтимних послуг. Про це розповів керівник прес-центру Управління СБУ в Харківській області Владислав Абдула.

За даними СБУ, четверо організаторів нелегального бізнесу створили в Харкові мережаупідпільних салонів з надання інтимних послуг. Учасники злочинного угруповання підшукували жінок, які перебували у скрутному матеріальному становищі, пропонували високооплачуваний дохід, а в процесі "оформлення на роботу" схиляли до заняття проституцією.

За оцінками правоохоронців, зловмисники встигли втягнути в незаконну діяльність понад 100 дівчат.

Для координації створили підпільний "колл-центр". Його оператори приймали замовлення від клієнтів, розміщували в інтернеті рекламу інтим-послуг та оголошення для вербування жінок. Для конспірації працівники контакт-центру використовували картки іноземних операторів мобільного зв'язку.

Співробітники СБУ провели дев'ять обшуків, зокрема, в "колл-центр" та за місцями проживання учасників групи. Вирішується питання щодо повідомлення фігурантам про підозру у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення осіб у заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що на Харківщині хлопець викрав авто у дідуся екс-коханки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися