У Харкові горів готельно-спортивний комплекс: ФОТО з місця події

Рятувальники евакуювали з приміщення шістьох людей

У Новобаварському районі Харкова трапився у пожежу у готельно-спортивному комплексі "Етуаль". Про це повідомляє пресслужба ДСНС Харківської області.

За інформацією джерела, у ніч на 22 лютого на лінію "101" надійшов виклик про пожежу у триповерховій будівлі, в якій знаходиться готельно-спортивний комплекс, за адресою Новобаварський проспект 91/1. На місце події виїхали три відділення Служби порятунку на автоцистернах та спецавтомобіль газодимозахисної служби.

picture

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що спалах трапився у підсобному приміщенні на цокольному поверсі будівлі. Зазначається, що там горіла обробка на загальній площі приблизно 20 кв.м.

Співробітники ДСНС вивели на свіже повітря 6 гостей цього готелю, оскільки була загроза задимлення верхніх поверхів. На щастя, внаслідок події ніхто не постраждав.

Рятувальникам знадобилося трохи більше ніж година, щоби повністю ліквідувати спалах у підсобному приміщенні. За попередньою інформацією, причиною пожежі могло стати коротке замикання електромережі.

picture

Читайте також:

• У Харкові сталася пожежа у продуктовому магазині. У момент виникнення спалаху в магазині знаходилася продавець. На щастя, жінці вдалося покинути приміщення, і вона не постраждала. Рятувальники опублікували світлини з місця події.

• У Харкові вирувала негода, внаслідок чого на вхід магазину впало велике дерево. На щастя, ніхто внаслідок пригоди не постраждав.

У Харкові автомобіль поплавив двигун. Інцидент трапився посеред ночі на одній із вулиць міста. На місце події виїжджали працівники ДСНС.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися