У Харкові згорів продуктовий магазин: ФОТО з місця події

Площа пожежі склала близько 20 кв.м

У Харкові сталася пожежа в магазині "Маркет24", розташованому в Московському районі міста. Про це повідомляється у пресслужбі ДСНС Харківської області.

За інформацією джерела, на лінію "101" надійшло повідомлення про те, що у продуктовому магазині, розташованому по вулиці Бучми, 32 сталося спалах. На місце події виїхали працівники ДСНС.

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що торговий об'єкт спалахнув у результаті підпалу. На щастя, продавець, що була всередині приміщення, встигла вийти на вулицю.

picture

У результаті внаслідок події ніхто не постраждав. Більшість товарів усередині магазину було знищено вогнем. Подробиці події наразі встановлюються. У пресслужбі ДСНС опублікували фотографії з місця подій.

picture

Читайте також:

У Харківській області сталася серйозна пожежа в магазині з м'ясною продукцією. Загоряння сталося вночі, коли в магазині, на щастя, не було людей. На місце події виїжджали рятувальники. У Мережі опублікували фото із місця подій.

• 10 лютого в Індустріальному районі Харкова сталася пожежа у м'ясному магазині. Внаслідок пожежі торговий об'єкт повністю згорів усередині. Крім того, вогонь перекинувся на обшивку приміщення, що стоїть поруч.

У продуктових магазинах Харкова проводились перевірки. Інспектори виявили одразу кілька порушень у торгових об'єктах. В результаті було складено 44 протоколи про порушення санітарних норм.

• Найближчим часом на ринках Харківської області проводитимуться серйозні перевірки. У Держпродспоживслужбі розповіли, до чого варто готуватись продавцям.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися