У Харкові серед вулиці виявили небезпечну знахідку (ФОТО)

На місце події виїжджали сапери

У Московському районі Харкова прямо посеред вулиці випадковий перехожий помітив ручну гранату Ф-1. Про це повідомляється у пресслужбі ДСНС Харківської області.

За інформацією джерела, 22 лютого на лінію "101" надійшло повідомлення про те, що на вулиці Владислава Зубенка, 29-Б, на землі лежить предмет, схожий на гранату. До місця події вирушили сапери частини гуманітарного розмінування Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування та швидкого реагування ДСНС України.

picture

Прибувши за вказаною адресою, сапери вилучили та знешкодили небезпечний предмет на спеціальному полігоні. Як виявилось, граната була без запалу.

Того ж дня ще один небезпечний предмет був виявлений у яру на проспекті Тракторобудівників. Цього разу перехожі натрапили на артилерійський снаряд діаметром 76 мм. Незабаром місце виявлення предмета прибутку піротехніки. Фахівці вилучили снаряд та знищили його.

picture

Читайте також:

Під Харковом виявили дивовижну знахідку. Археологам вдалося виявити цілу садибу скіфського часу. Фотографії знахідки були опубліковані в Мережі. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

У Харкові знайшли несподівану знахідку в обшивці балкона. Під час утеплення балкона промислові альпіністи натрапили на несподіваний сюрприз. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

У Харкові чоловік після сварки поклав своєму знайомому гранату під машину. Пригода сталася біля ресторану на вулиці Люсинській. Там на колесі автомобіля, що належить 31-річному харків'янину, знайшли бойову гранату. На місце приїхали поліцейські разом із вибухотехніками. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися