У храмі Жон-Мироносиць у Харкові чоловік з психічними розладами влаштував погром. Відео

У Харкові чоловік став громити ікони і свічники в храмі в центрі міста

Увечері у вівторок, 28 січня, в Харкові у храмі Жон-Мироносиць чоловік влаштував погром. Про це повідомили очевидці подій в соціальних мережах.

Харків'яни розповіли, що чоловік став громити підсвічники та ікони, але парафіяни використовували проти нього газовий балончик і викликали поліцію.

Як повідомили у Відділі комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області, на місце дійсно виїжджали правоохоронці. Інформацію про інцидент зафіксували. Виявилося, що чоловік, який почав дебош у храмі, має психічні розлади. На місце приїхали лікарі і забрали його в лікарню.


Нагадаємо, як повідомляв раніше портал "Коментарі. Харків", після "мовного" мітингу біля будівлі ХОДА, який закінчився так і не почавшись, поліція відкрила дві кримінальні провадження. Відзначимо, в ході мітингу невідомі розпорошив балончик. В результаті постраждали поліцейський, чоловік і журналісти. Тепер поліцейські намагаються з'ясувати, хто це був, так як ця людина може бути причетною до насильства над правоохоронцем і хуліганстві.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися