Російська військова техніка перейшла державний кордон у Харківській області – Держприкордонслужба

Настання російських військ через державний кордон передує артилерійський обстріл, далі рухається військова техніка

Сьогодні вранці, 24 лютого, російська військова техніка, зокрема броньована, порушила державний кордон у Чернігівській, Сумській, Луганській, Харківській областях. Про це сьогодні повідомили у Держприкордонслужбі України.

Офіційне джерело передає, що ворожа техніка пройшла через пункти пропуску "Сеньківка" та "Грем'яч" у Чернігівській області. Рух колон відбувся через пункт пропуску "Будинки" у Харківській області та на напрямі пункту пропуску "Милово" у Луганській області.

Зазначається, що на обстріл зазнали більшість прикордонних підрозділів та прикордонні наряди Луганської, Сумської, Харківської, Чернігівської та Житомирської областей.

В результаті ряд військовослужбовців зазнали поранень. На цей момент повідомляється, що військовослужбовці ДПСУ разом зі Збройними силами вживають усіх заходів, щоб зупинити ворога.

Читайте також:

З 4 години ранку в Харкові було чути вибухи та постріли. До ранку городяни повідомили про проблеми з інтернетом та зв'язком. Також у місті сталася проблема із водопостачанням. Багато хто залишився без опалення та світла. Безліч людей помічено на заправках. Містяни намагаються виїхати з міста, а деякі ховаються в метро.

На ранок міські супермаркети в Харкові були забиті покупцями. Люди почали масово скуповувати харчові продукти, воду та інші необхідні товари. Черги біля деяких магазинів вишиковуються вже на вулицях.

Мер міста Ігор Терехов звернувся до городян з проханням не залишати без потреби свої будинки. Сьогодні закрито дитячі садки, школи та інші заклади. Мешканців міста просять зберігати спокій. Мер регулярно повідомлятиме про ситуацію в місті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися