Війна з Росією: У Харкові поранили першого мирного мешканця (ФОТО)

У Харкові снаряд потрапив до житлового будинку, є поранені

Неподалік від в'їзду до Харкова з боку пункту пропуску "Гоптівка" снаряд потрапив у квартиру на 8-му поверсі. У пригоді поранило 26-річного хлопця. Про це пише "Суспільне".

Нагадаємо, у Харкові з 4 години ночі люди чули вибухи, звуки пострілів та іноді літаків. Жителі Харківщини масово залишаються без опалення, води, світла та інтернету. Люди намагаються зняти гроші у банкоматах, набрати воду та виїхати з міста, а деякі намагаються сховатись у метро. Заправки у регіоні забиті автомобілями.

Вже стало відомо про бомбардування одразу кількох українських військових аеродромів. Зазначається, що українські ППО працюють проти російських безпілотників.

Президент України Володимир Зеленський вже запровадив воєнний стан та заявив про вторгнення російських військ. За його словами, все перебуває під контролем. У МВС звернулися до мешканців і попросили сидіти по домівках, але тримати при собі "рятівну валізу".

DNddcWXm0VNF5FFO8OuafcfHQ.jpg

Читайте також:

З самого ранку супермаркети Харкова переповнені людьми. Містяни масово скуповують основні харчові продукти, води та інші необхідні товари. Черги біля деяких супермаркетів вишиковуються на вулиці.

У Держприкордонслужбі України повідомили, що російська військова техніка перейшла державний кордон у Харківській області. Настання російських військ через державний кордон передує артилерійський обстріл, далі рухається військова техніка. Детальніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті. 

Мер Харкова Ігор Терехов розповів, що міський транспорт буде безплатним через ситуацію, що склалася. Перед цим Терехов попросив мешканців не виходити із дому.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися