Підприємливому чоловіку, який торгував на вулиці Харкова медичними масками, загрожує штраф

Маски чоловік продавав по 25 гривень за штуку

Сьогодні, 20 березня, співробітники Московського відділу поліції склали протокол на чоловіка, який прямо з багажника машини торгував медичними масками.  Про це "Коментарі. Харків" дізналися у  Відділі комунікації поліції Харківської області.

Все сталося на проспекті Ювілейному. Продаж медичних масок відбувався прямо з багажника автівки порушника. За один виріб підприємець просив 25 гривень.

Поліцейські вилучили у порушника 70 медичних масок та склали відносно нього адміністративний протокол за щодо порушення порядку провадження господарської діяльності (ч. 1 ст.164 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

Тепер, замість прибутку, 27-річний підприємець може понести збитки. Йому загрожує штраф 17 до 34 тисяч гривень.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові поліція взялася за порушників карантину. Адміністративні протоколи склали на підприємців, які не припинили діяльність. Зокрема, власника кафе у центрі міста, торговця з ринку "Барабашово", та магазину будівельних матеріалів і шиномонтажу. Крім того, у поле зору поліції потрапив водій автобусу, який перевищив норми дозволеної кількості щодо перевезення пасажирів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися