Окупанти розбомбили центральну частину Харкова: подробиці та ВІДЕО

Внаслідок обстрілів постраждали шестеро людей

Вранці 1 березня окупанти завдали ракетного удару по центральній частині Харкова. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Харківської області.

За інформацією джерела, внаслідок пригоди було пошкоджено будівлі Харківської ОДА, оперного театру, філармонії та частину житлового масиву (переважно 4-5 поверхових житлових будинків).

Годину тому рятувальники ДСНС повідомляли, що не можуть тимчасово виїхати на місце події через обстріл у місті.

picture

Також у пресслужбі розповіли деякі подробиці ранкового обстрілу. Шестеро людей отримали поранення внаслідок обстрілу Харківської обласної державної адміністрації. Один із постраждалих – дитина. Число загиблих наразі встановлюється.

Після 10 години ранку на місці вже працювали рятувальники. Горіння на даху оперного театру було ліквідовано. Від ДСНС задіяно понад 40 осіб та 7 осіб техніки.

Читайте також:

У Харкові війська РФ починають закидати вулиці бомбами. Вранці 28 лютого над селищем на Харківщині пролетів російський винищувач-бомбардувальник Су-34. Незабаром у районі Північної Салтівки з'явилися стовпи диму. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Мер Куп'янська допомагає військам РФ. Йому повідомили про підозру у зазіханні на територіальну цілісність та недоторканність України особою, яка є представником влади, та у державній зраді

Харків'ян попросили про допомогу. Зараз у місті є потреба у волонтерах, які допомагатимуть займатися розвезенням хліба по магазинах та супермаркетах. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися