На Харківщині зловили мародера: як його покарали (ФОТО)

Місцеві жителі самі покарали мародера ще до приїзду поліції

У Харкові та області продовжують орудувати мародери. Одного з них упіймали у місті Чугуїв. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив помічник начальника поліції Харківської області В'ячеслав Марков.

За словами Марченка, увечері 27 лютого мародеру вдалося затримати на території міста Чугуїв. Спіймали його місцеві жителі після того, як той спробував вкрасти з магазину алкоголь.

"Ввечері жителі міста Чугуєва виявили і передали в поліцію "мародера", який викрав алкоголь, який за їхніми словами, навіщось примотав себе скотчем до стовпа", - написав Марченко на своїй сторінці.

picture

Зазначимо, що мери деяких міст України вже повідомили про те, що за мародерство в їхніх містах злочинців не затримуватимуть, їх розстрілюватимуть на місці. Так, наприклад, міський голова Житомира Сергій Сухомлін та мер Охтирки Павло Кузьменко попередили про посилення покарання за мародерство, погрозивши розстрілом на місці.

Читайте також:

• Вранці 1 березня у Харкові розбомбили центральну площу. Удари припали на будівлі ХОДА, філармонії, оперного театру та інших, включаючи житлові будинки. В результаті є загиблі та постраждалі. У Мережі опублікували фото та відео з місця події.

• Мер Харкова Ігор Терехов звернувся до городян 1 березня. За його словами, ситуація у місті напружена та складна. Проте міська влада намагається зробити все необхідне, щоб забезпечити городян хлібом, водою та теплом.

Російська авіація бомбить Харків та область. Над селищем Приколотне Харківської області у напрямку Харкова пролетів винищувач-бомбардувальник Су-34. Незабаром після цього з'явилися кадри стовпів диму у харківському мікрорайоні Північна Салтівка на перехресті вулиці Гвардійців-Широнінців та Дружби народів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися