Авіаналет: у Харкові обстріляли житловий район (ФОТО)

Внаслідок авіаудару загиблих та поранених немає

Російські окупанти обстріляли житловий квартал в Основ'янському районі Харкова. Примітно, що поблизу місця вибуху немає жодного військового об'єкта. Про це повідомили у пресслужбі ГУНП Харківської області.

За словами джерела, снаряд потрапив у дитячий майданчик, що у дворі будинків 78, 80, 82 на проспекті Гагаріна. На щастя, на той момент там не було людей. В результаті були пошкоджені фасади будівель, вікна і балкони, а також автомобілі, що знаходилися поруч.

picture

У поліції зазначають, що 50 російські військові завдали авіаудару по житловому масиву в Основ'янському районі Харкова ближче до 11 години вечора 1 березня. Поруч немає жодного військового об'єкта, а є лише дитячий майданчик, який буквально і став мішенню ворога.

picture

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України. За це загрожує покарання у вигляді 12 років ув'язнення.

picture

Читайте також:

Місто в Харківській області розгромили окупанти. Вночі снаряд потрапив до житлового будинку. В результаті загинули вісім людей, з них двоє – діти віком 5-6 років. Їхні тіла були знайдені під завалами.

У Харкові під обстрілом загинули батьки двійні, які з'явилися на світ 1 березня. Депутат Гончаренко повідомив, що вже з'явилися люди, які готові стати прийомними батьками цих малюків.

Під Харковом розгромили танкову армію окупантів. Були взяті в полон командири та старші офіцери. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Солдат ЗСУ прокоментував ситуацію в Харкові. Він заспокоїв городян та запевнив, що здаватися ніхто не збирається.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися