Мародери підвищують планку: у Харкові з автосалону намагалися вкрасти Porsche (ФОТО)

План зловмисників був провалений, їх затримала поліція

Поки ціле місто змушене ховатися в укриттях від бомбардувань і постійних обстрілів з боку російських окупантів, мародери не сплять. Щобільше, підвищують планку, з крадіжки продуктів у магазині, до викрадення машини з автосалону. Про це на своїй офіційній сторінці у Facebook повідомив начальник Слідчого управління ГУ НПУ у Харківській області Сергій Болвінов.

За словами джерела, 7 березня у Харкові впіймали зловмисників, які намагалися вкрасти Porsche з автосалону. Мародерів спочатку помітили охоронці. Вони й викликали на місце події співробітників поліції.

"Мародери затримані та на них чекає суворе покарання. Нагадаю! 3 березня Верховна Рада внесла зміни до Кримінального кодексу та підвищила відповідальність за майнові злочини в умовах воєнного часу", - пише Болвінов.

picture

Читайте також:

• Харківський губернатор Олег Синегубов розповів про ситуацію у Харкові та області станом на ранок 9 березня. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Чугуєв зазнав обстрілів з боку ворожих військ. Внаслідок події загинула росіянка, яка проживала в Україні останні десять років. Також є поранені, у тому числі дитина.

Мер Харкова Ігор Терехов провів телефонні переговори з мером Нью-Йорка Еріком Адамсом. Харківський градоначальник розповів своєму колезі про ситуацію, яка зараз відбувається у місті та про те, як зараз доводиться жити харків'янам.

• У СБУ опублікували відео допиту одного з полонених російських окупантів. Він розповів, що знав, що їде не на вчення. Крім того, затриманий заявив, що був наказ відкривати вогонь у разі надання опору і всім мирним жителям міста. За його словами, був наказ стріляти у житлових будинках.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися