Під Харковом рятувальники винесли з палаючого будинку трьох людей

У квартирі горіли домашні речі на площі 2 кв. м

На Харківщині в Чугуєві під час ліквідації пожежі в житловому двоповерховому будинку врятували трьох його мешканців. Про це повідомили у ГУ ДСНС України в Харківській області.

Рятувальники розповіли, що 21 березня о 7:51 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на першому поверсі двоповерхового житлового будинку на вул. Харківській, 263, в Чугуєві.

Зазначається, що на момент прибуття співробітників ДСНС в квартирі горіли домашні речі на площі 2 кв. м. Вхідні двері були відчинені, що сприяло швидкому поширенню диму на верхній поверх. Внаслідок задимлення сходової клітини шлях евакуації був відрізаний. Також дим почав проникати крізь щілини в квартири другого поверху, в одній з яких виявилися заблоковані подружжя з чотирирічною дитиною.

За допомогою пожежної драбини всіх трьох мешканців спустили на землю, ніхто не постраждав. В 8:10 пожежу локалізували, о 8:25 - ліквідували. Причина пожежі встановлюється.

picture

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що протягом 20 березня рятувальники здійснили 68 виїздів на гасіння сухої трави, хвойної підстилки, листя, очерету та сміття.



Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися